Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Kolejarz Zakopane

INFORMACJE VIDEOOFERTA GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI CENNIKKONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • Witam. I ja zgadzam się w 100% z opinią P Dariusza. Bywam w tym ośrodku od 6 lat i co roku stwierdzam : . Jest tak jak powinno być do dobrego odpoczynku . Z całą odpowiedzialnością polecam Ośrodek Kolejarz i do zobaczenia w przyszłym roku. Osobne pozdrowienia dla P. Kierownik i Marioli. Są to osoby . kompetentne i bardzo miłe. Z poważaniem Ludomira.

    Ludomira Hoffmann / 2014-09-06 12:38
  • Nie ktore opinie nie rozumiem. Bylismy w sierpniu w Osrodku Wypoczynkowym Kolejarz. Jak zawsze obsluga rewelacyjna. Pani Menager zawsze pomocna usmiech na twarzy bardzo przyjemna.Panie pokojowe wyrozumiale i bardzo pomocne o co sie poprosi nie ma problemu zyczenia spelnione pokoje czyste. Wyzywienie z gorka bardzo dobre i smaczne. Recepcja bardzo mila i uczynna. Bardzo polecam Osrodek i na 100% w przyszlym roku bede znow goscil.Dariusz Malas , Jadwiga Karasinska , Krystyna Wypart Gorzow Wlkp

    Dariusz Malas / 2014-09-06 12:22
  • Dziękuje ,że ktoś to zauważył że p.kierownik ,kasuje dla niej nie wygodne wypowiedzi.Moje skasowała dwie ,gdzie nic złego nie napisałam,tylko to ze brudne pokoje, sprzątaczki fleje -itd.A reszta ok

    aga nie zadowolona / 2014-08-31 19:47
  • niemoge ogarnac tego bylo tu z 10 komentarzy negatywnych i pani dyrektor pewnie je kasuje syf syf i syf tam jest

    niezadowoleni / 2014-08-29 22:12
  • jest tam brud brud i brud i recepcja bezszczelna

    niezadowoleni / 2014-08-29 22:10
  • W nocy z 9/10 sierpnia 2014 wróciliśmy z Zakopanego. Ośrodek kolejarz bez zarzutu. Super obsługa, jedzonko smaczne i dużo.Trochę pokój nie dostosowany dla osoby niepełnosprawnej (panele, a nie wykładzina), w łazience słabe dojście do wc, tym bardziej, że osoba na wózku i nie chodząca,ale daliśmy radę. Na pewno powrócimy za rok. Pozdrawiamy cały personel.

    Aga i Piotr / 2014-08-10 20:12
  • Witam serdecznie.Wspólnie ze swoją rodziną(ja maż i dwójka dzieci)spędzilismy tydzień w tym też ośrodku.lipiec 2014...Właśnie dzisiaj wrócilismy i jesteśmy mile zaskoczeni.Obsługa ok.Personel również a i Panie w recepcji sympatyczne....Jesteśmy zadowoleni i zapewne jeszcze tam wrócimy.Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy...

    Kamila / 2014-08-02 18:46
  • Witam byłam w tym ośrodku w kwietniu , jako ośrodek nie mam nic ale jeśli chodzi o jedzenie to tak mało urozmaicone i co najgorsze to nie są serwowane dla każdej osoby oddzielnie obiady jeśli stolik jest 4 os. to podane jest wszystko na jednym półmisku a zdarza się że przy stoliku siedzą osoby z różnych pokoi . Z tego względu nie podoba mi się to i zastanowię się nad ponownym pobytem .

    gość / 2014-06-22 15:03
  • Przepraszam bład to nie wina Ośrodka

    dyrekplk / 2014-05-27 8:47
  • Imprezy to wina Ośrodka tak się bawią wczasowicze.Super Ośrodek Ja jestem zadowolony dlatego jeżdziłem , jeżdże i bedę jezdził do OW KOLEJARZ jest ok i polecam.

    dyrekplk / 2014-05-27 8:46
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane