Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Kolejarz Zakopane

INFORMACJE VIDEOOFERTA GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI CENNIKKONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • Witam byłam w tym ośrodku w kwietniu , jako ośrodek nie mam nic ale jeśli chodzi o jedzenie to tak mało urozmaicone i co najgorsze to nie są serwowane dla każdej osoby oddzielnie obiady jeśli stolik jest 4 os. to podane jest wszystko na jednym półmisku a zdarza się że przy stoliku siedzą osoby z różnych pokoi . Z tego względu nie podoba mi się to i zastanowię się nad ponownym pobytem .

    gość / 2014-06-22 15:03
  • Witam wszystkich,powiem wam owszem obiekt jest duży,ale na tyle osób jest ok,jedzenie i tak się dziwie że jest tak dobre i dużo, wycieczki ok. Wszędzie blisko no i wczasy tanie, tylko co !!! brudno!!! ale może się poprawi UWAGA!! pani kierownik jakieś kontrole może i będzie ok bo w lipcu będę.

    Agnieszka / 2014-05-31 10:52
  • hej kolego jak bys mial male dziecko i chcial bys wypoczac to bys inaczej piszczal

    gosc / 2014-05-27 20:45
  • Przepraszam bład to nie wina Ośrodka

    dyrekplk / 2014-05-27 8:47
  • Imprezy to wina Ośrodka tak się bawią wczasowicze.Super Ośrodek Ja jestem zadowolony dlatego jeżdziłem , jeżdże i bedę jezdził do OW KOLEJARZ jest ok i polecam.

    dyrekplk / 2014-05-27 8:46
  • witam kolejarz to nie jest miejsce do wypoczynku bylem tam z 3 letna corka mieszkalismy na 1 pietrze robili co 2 dzien impreze nie mozna bylo sie wyspac syf brud tylko jedzenie na medal nie polecam

    gosc / 2014-05-27 8:19
  • Szanowny "dyrekplk" dlaczego mamy nie pisać takich opinii skoro to są Nasze odczucia po tym pobycie. Dla uspokojenia Twojej ciekawości potwierdzam na pewno byliśmy w Tym ośrodku. Trudno o tym "wypoczynku" zapomnieć.

    Kolejarze / 2014-05-26 23:41
  • Zapomniałem Pozdrowić Humor, Usmiech ,Życzliwość recepcji w szczególności Pani Marioli Góra Pozdrawiam

    dyrekplk / 2014-05-25 22:11
  • Do opini Kolejarze ćzy wy na pewno byliście w ośrodku wypoczynkowym Kolejarz ? jestem częstym tam gościem obsługa super pokoje ok jedzenie domowe i smaczne więc nie piszcie takich opini. Już nie mogę się doczekać sierpnia bo po raz kolejny jadę i już jestem zadowolony. Koledzy koleżanki kolejarze może wy byliście nie w tym ośrodku.Opinie nasze się różnią. Pozdrawiam Obsługę Recepcje Darek będzie od 23 sierpnia z koleżankami.

    dyrekplk / 2014-05-25 22:07
  • Po 3- y dniowym pobycie w Ośrodku Wczasowym Kolejarz w Zakopanym chcielibyśmy podzielić się z Państwem naszymi spostrzeżeniami . Jadąc do Zakopanego oczekiwaliśmy jakiś akcentów Góralskich, muzyki zróżnicowanej ( a nie tylko disco polo), zróżnicowanych posiłków( a nie zupa ziemniaczana i ziemniaki na drugie dane + kotlet z kurczaka przez 3 dni !) - jedzenie na zadnym poziomie . Miło by było gdyby było jakieś wsparcie dla personelu ( 3 kelnerki na 200 osób). Poza tym zła organizacja wycieczek plenerowych ( przewodnik powinien według nas upewnić się rano ,czy dana trasa jest zamknięta lub dany obiekt jest nieczynny i dostosować się do zmian , a nie jedziemy i na miejsce i dowiadujemy się, ze tam nie dojedziemy , a potem jeździmy 4 h bez celu w autobusie! ) pozdrawiamy Kolejarze

    Kolejarze / 2014-05-25 21:41
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane