Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Kolejarz Zakopane

INFORMACJE VIDEOOFERTA GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI CENNIKKONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • literowka - oczywiscie dowyprobowania

    wyprobowane / 2015-05-28 17:22
  • Serdecznie zapraszam na mojego bloga na wpis o Zakopanem. Zachęcam do obserwacji bloga, polubienia fanpage oraz wymiany spostrzeżeń :) owyprobowania.blogspot.com Dolina Kościeliska, Fabryka Cukierków, Krupówki i inne... zapraszam!

    wyprobowane / 2015-05-28 17:22
  • Ja też pisałam kilka razy i skasowano mnie a nic złego nie napisałam, jedzonko ok kelnereczki fajne, a że pokoje brudne hmm. Tak się zastanawiam czy Ci wszycy ludzie co tu piszą zachwalaja też mają tak brudno w swoich domach jak w kolejarzu a to rozumiem ich że im się podobało.

    Aga / 2014-10-21 13:25
  • ja dalem 4 negatywy i napisalem prawde jak tam traktuja ludzi syf brud a najlepsze w tym lokalu jest jedzenie reszta to kicha

    gosc / 2014-10-21 9:13
  • Witam. I ja zgadzam się w 100% z opinią P Dariusza. Bywam w tym ośrodku od 6 lat i co roku stwierdzam : . Jest tak jak powinno być do dobrego odpoczynku . Z całą odpowiedzialnością polecam Ośrodek Kolejarz i do zobaczenia w przyszłym roku. Osobne pozdrowienia dla P. Kierownik i Marioli. Są to osoby . kompetentne i bardzo miłe. Z poważaniem Ludomira.

    Ludomira Hoffmann / 2014-09-06 12:38
  • Nie ktore opinie nie rozumiem. Bylismy w sierpniu w Osrodku Wypoczynkowym Kolejarz. Jak zawsze obsluga rewelacyjna. Pani Menager zawsze pomocna usmiech na twarzy bardzo przyjemna.Panie pokojowe wyrozumiale i bardzo pomocne o co sie poprosi nie ma problemu zyczenia spelnione pokoje czyste. Wyzywienie z gorka bardzo dobre i smaczne. Recepcja bardzo mila i uczynna. Bardzo polecam Osrodek i na 100% w przyszlym roku bede znow goscil.Dariusz Malas , Jadwiga Karasinska , Krystyna Wypart Gorzow Wlkp

    Dariusz Malas / 2014-09-06 12:22
  • Dziękuje ,że ktoś to zauważył że p.kierownik ,kasuje dla niej nie wygodne wypowiedzi.Moje skasowała dwie ,gdzie nic złego nie napisałam,tylko to ze brudne pokoje, sprzątaczki fleje -itd.A reszta ok

    aga nie zadowolona / 2014-08-31 19:47
  • niemoge ogarnac tego bylo tu z 10 komentarzy negatywnych i pani dyrektor pewnie je kasuje syf syf i syf tam jest

    niezadowoleni / 2014-08-29 22:12
  • jest tam brud brud i brud i recepcja bezszczelna

    niezadowoleni / 2014-08-29 22:10
  • W nocy z 9/10 sierpnia 2014 wróciliśmy z Zakopanego. Ośrodek kolejarz bez zarzutu. Super obsługa, jedzonko smaczne i dużo.Trochę pokój nie dostosowany dla osoby niepełnosprawnej (panele, a nie wykładzina), w łazience słabe dojście do wc, tym bardziej, że osoba na wózku i nie chodząca,ale daliśmy radę. Na pewno powrócimy za rok. Pozdrawiamy cały personel.

    Aga i Piotr / 2014-08-10 20:12
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane