Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Kolejarz Zakopane

INFORMACJE VIDEOOFERTA GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI CENNIKKONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • I co klimatyzacja włączona na stołowce, pokoje porządnie posprzątane i bez robakow? Chyba w tym hotelu to nie możliwe. Nie polecam pokoju 415 czwarte pietro. Jest okropny a zwłaszcza łazienka. Śmirdząca,brudna i pełno w niej robakow.

    ja / 2015-07-28 16:17
  • Po rozmowie z innymi goscmi tego hotelu pomyslalem, ze nalezaloby napisac cala prawde o nim. W pokojach jest syf, kurze sa wszedzie... sprzataczki jedyne co robia to wynosza smieci i zmieniaja papier toaletowy. Na stolowce jest gorszy skwar niz na szlaku, ludzie wycieraja z siebie poty i czasami nie zostaja na ostatnie danie bo nie moga wytrzymac. Oczywiscie na stolowce wisi klimatyzacja, ale razem z innymi goscmi doszlismy do wniosku ze jest zrobiona dla picu, zeby bylo nowoczesniej. Po rozmowie z pania kierownik, o tym, czy mozna ja wlaczyc odpowiedziala "Tak, jutro sprobujemy"... szanowna pani tak sprobowala, ze na stolowce nadal bylo nie do wytrzymania, a sama pani kierownik nie odwiedzila hotelu. Panie kelnerki i recepcjonistki zachowuja sie tak, jakby sie jej baly... Zdecydowanie najlepsza atrakcja sa rozne gatunki pajakow chodzacych w pokojach (najwiecej papieru idzie na zabijanie ich ;)). Pozdrawiam i nie polecam.

    Ugotowany / 2015-07-23 17:04
  • Brud, co z tego, ze pokojowki uprzejme, jak sprzatac nie potrafia... w pokojach brud, a najgorsze jest to, ze w lazience po kafelkach i w prysznicu smigaja sobie robaczki :-)

    Gość / 2015-07-18 15:23
  • literowka - oczywiscie dowyprobowania

    wyprobowane / 2015-05-28 17:22
  • Serdecznie zapraszam na mojego bloga na wpis o Zakopanem. Zachęcam do obserwacji bloga, polubienia fanpage oraz wymiany spostrzeżeń :) owyprobowania.blogspot.com Dolina Kościeliska, Fabryka Cukierków, Krupówki i inne... zapraszam!

    wyprobowane / 2015-05-28 17:22
  • Ja też pisałam kilka razy i skasowano mnie a nic złego nie napisałam, jedzonko ok kelnereczki fajne, a że pokoje brudne hmm. Tak się zastanawiam czy Ci wszycy ludzie co tu piszą zachwalaja też mają tak brudno w swoich domach jak w kolejarzu a to rozumiem ich że im się podobało.

    Aga / 2014-10-21 13:25
  • ja dalem 4 negatywy i napisalem prawde jak tam traktuja ludzi syf brud a najlepsze w tym lokalu jest jedzenie reszta to kicha

    gosc / 2014-10-21 9:13
  • Witam. I ja zgadzam się w 100% z opinią P Dariusza. Bywam w tym ośrodku od 6 lat i co roku stwierdzam : . Jest tak jak powinno być do dobrego odpoczynku . Z całą odpowiedzialnością polecam Ośrodek Kolejarz i do zobaczenia w przyszłym roku. Osobne pozdrowienia dla P. Kierownik i Marioli. Są to osoby . kompetentne i bardzo miłe. Z poważaniem Ludomira.

    Ludomira Hoffmann / 2014-09-06 12:38
  • Nie ktore opinie nie rozumiem. Bylismy w sierpniu w Osrodku Wypoczynkowym Kolejarz. Jak zawsze obsluga rewelacyjna. Pani Menager zawsze pomocna usmiech na twarzy bardzo przyjemna.Panie pokojowe wyrozumiale i bardzo pomocne o co sie poprosi nie ma problemu zyczenia spelnione pokoje czyste. Wyzywienie z gorka bardzo dobre i smaczne. Recepcja bardzo mila i uczynna. Bardzo polecam Osrodek i na 100% w przyszlym roku bede znow goscil.Dariusz Malas , Jadwiga Karasinska , Krystyna Wypart Gorzow Wlkp

    Dariusz Malas / 2014-09-06 12:22
  • Dziękuje ,że ktoś to zauważył że p.kierownik ,kasuje dla niej nie wygodne wypowiedzi.Moje skasowała dwie ,gdzie nic złego nie napisałam,tylko to ze brudne pokoje, sprzątaczki fleje -itd.A reszta ok

    aga nie zadowolona / 2014-08-31 19:47
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane