Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Kolejarz Zakopane

INFORMACJE VIDEOOFERTA GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI CENNIKKONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • Hotel okropny cena 89 zł za osobę jaka ja zapłaciłam za dobę wyrzucone w błoto. Jedzenie ohydne mały wybór. Pokoje jak za tą cenę brudne i obskurne. Nie polecam nikomu mimo tego dobrej lokalizacji psuje cały klimat zakopanego!!!!!!!

    Agata / 2016-04-13 11:32
  • Hotel okropny cena 89 zł za osobę jaka ja zapłaciłam za dobę wyrzucone w błoto. Jedzenie ohydne mały wybór. Pokoje jak za tą cenę brudne i obskurne. Nie polecam nikomu mimo tego dobrej lokalizacji psuje cały klimat zakopanego!!!!!!!

    Agata / 2016-04-13 11:32
  • Witam ja polecam gorąco bylam w tym roku 2016 i bylo wszystko jak należy czysciutko przyjade napewno na następny rok.

    Marty / 2016-03-04 16:47
  • W tym roku wybieraliśmy się do Zakopanego.Wybraliśmy Kolejarz ze względu na dobą lokalizację. Ale po przeczytaniu wpisu z 2016r. o robakach i pająkach i totalnym brudzie skutecznie nas to odstaszyło.

    Katarzyna / 2016-01-09 17:17
  • Dodam jeszcze do tego, że wracając pociągiem, stwierdziłam, że w WC w wagonie było czysto.Nie tak jak w KOLEJARZU, wstyd.

    Iwona / 2016-01-03 14:53
  • Byłam w Kolejarzu w okresie świąteczno-sylwestrowym w grupie 6 osób. Jesteśmy rozczarowani tym co było w środku. Po wejsciu do pokoju było względnie czysto. Dwa ręczniki /dawniej było po 2 na osobe/ nie było już mydełka, czy szamponów a też bywały.W łazience brak półki pod lustrem, kosmetyki,przybory ,trudno było umiescic w koszyczku powieszonym na scianie.W nocy wędrowały robaki po łazience i brodziku. Syf totalny, nigdy nie była sprzątnięta łazienka, czarny brud na kafelkach, brak było jakiejkolwiek ściereczki, czy zmiotki by sobie zmyc ten brud. Ręczniki przez 2 tygodnie nie zmienione ani razu.Nie mówiąc o zmianie pościeli.Też nie zmieniano.Pokój wyposażony w 2 lub 3 miejsca do spania, nie sprzątany przez cały pobyt. Ekran telewizora, szafka pełna kurzu, można było pisac BRUD i tak też pisano. Na podłodze frufające tumany kurzu, walizki które leżały pod łóżkiem, po wyciągnieciu do spakowania były całe w kurzu, trzeba było solidnie czyścic, by tego brudu ze sobą nie brac. Jednym słowem, panie sprzątające 3 razy zabrały worek ze śmieciami i położyły papier toaletowy. Obsługa kelnere miła, bardzo sympatyczne Panie. Ale poza tym okropność,brud, brud i brud. Nie polecam. Są za te pieniądze a nawet mniejsze za granicą , gdzie jest czysto, ręczniki codziennie wymieniane, podłogi zmywane, pachnie czystością a nie brudem. Ten kto napisał pozytywne opinie to chyba tak ma w domu i brud nie przeszkadzał mu w Kolejarzu. A w Sylwestra, zamiast się bawic przy miłej muzyce, to siedziało się przy stole, bo nie wiadomo było co to za muzya, ani do tanca, ani do słuchania. Jedynie muzyka puszczana między przerwami dawała radość, że mozna było się bawic. Co to za zespół, kiedy zwróciłem uwagę pani kierownic, stwierdziła, że to dobry zespół, pytam dla kogo, tam byli ludzie starszi, młodzieży było mało, a tu należało pogodzic i młodych i starych. Już więcej nie wrócimy ze znajomymi do tego Ośrodka i odradzam to innym osobom.

    Iwona / 2016-01-03 13:51
  • I co klimatyzacja włączona na stołowce, pokoje porządnie posprzątane i bez robakow? Chyba w tym hotelu to nie możliwe. Nie polecam pokoju 415 czwarte pietro. Jest okropny a zwłaszcza łazienka. Śmirdząca,brudna i pełno w niej robakow.

    ja / 2015-07-28 16:17
  • Po rozmowie z innymi goscmi tego hotelu pomyslalem, ze nalezaloby napisac cala prawde o nim. W pokojach jest syf, kurze sa wszedzie... sprzataczki jedyne co robia to wynosza smieci i zmieniaja papier toaletowy. Na stolowce jest gorszy skwar niz na szlaku, ludzie wycieraja z siebie poty i czasami nie zostaja na ostatnie danie bo nie moga wytrzymac. Oczywiscie na stolowce wisi klimatyzacja, ale razem z innymi goscmi doszlismy do wniosku ze jest zrobiona dla picu, zeby bylo nowoczesniej. Po rozmowie z pania kierownik, o tym, czy mozna ja wlaczyc odpowiedziala "Tak, jutro sprobujemy"... szanowna pani tak sprobowala, ze na stolowce nadal bylo nie do wytrzymania, a sama pani kierownik nie odwiedzila hotelu. Panie kelnerki i recepcjonistki zachowuja sie tak, jakby sie jej baly... Zdecydowanie najlepsza atrakcja sa rozne gatunki pajakow chodzacych w pokojach (najwiecej papieru idzie na zabijanie ich ;)). Pozdrawiam i nie polecam.

    Ugotowany / 2015-07-23 17:04
  • Brud, co z tego, ze pokojowki uprzejme, jak sprzatac nie potrafia... w pokojach brud, a najgorsze jest to, ze w lazience po kafelkach i w prysznicu smigaja sobie robaczki :-)

    Gość / 2015-07-18 15:23
  • literowka - oczywiscie dowyprobowania

    wyprobowane / 2015-05-28 17:22
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane